Foto: Olof Abrahamsson Viltjärpar med frasig rösti och gräddsås Färs gör succé i de flesta sällskap. Så lätt att variera och servera med olika tillbehör. Här bjuder vi på rätter som alla kan laga på mindre än en timme! 28 februari 2024 - 14:52 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post 4 pers Läs vidare med +Plus Redan prenumerant? Logga in ✓ Tillgång till alla artiklar ✓ Jaktjournalen e-tidning ✓ Fri tillgång till digitala arkivet JUST NU! Halva priset och vapenförsäkring ingår 19:- /mån Första 12 månaderna, därefter 39 kr/mån (Vapenförsäkring registreras efter köp och gäller i 6 månader om prenumerationen förblir aktiv) Prenumerera Tidning + digital ✔️Tidningen direkt hem ✔️Full digital tillgång 49 kr / nr Ingen bindningstid Prenumerera Redan prenumerant? Logga in ✕ mat recept Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post
Plus Mat Mat-äventyret över för Lucas – “skönt få åka hem” I veckor har Lucas Eriksson charmat tv-tittarna med sin medverkan i TV 4:s Årets mästerkock. Nu har han blivit utslagen. Och det firade han på sitt alldeles särskilda sätt.