Utskuren kotlett från vildsvin med rostad potatis, ramslökspesto, knaprigt fläsk och hasselnötter. Lång tillagning på 62 – 63 grader gör köttet saftigt och säkert.

Recept: Vildsvinsrygg med ramslökspesto

4 personer
600 – 800 g utskuren kotlett från vildsvin
1 kg färskpotatis
100 g skalade hasselnötter
50 g ska sparas till peston
150 g rökt fläsk

Läs vidare med +Plus

✓ Tillgång till alla artiklar ✓ Jaktjournalen e-tidning ✓ Fri tillgång till digitala arkivet

JUST NU!
Halva priset och vapenförsäkring ingår

19:- /mån

​​​​Första 12 månaderna, därefter 39 kr/mån
(Vapenförsäkring registreras efter köp och gäller i 6 månader om prenumerationen förblir aktiv)

Prenumerera

Tidning + digital
✔️Tidningen direkt hem
✔️Full digital tillgång

49 kr / nr

Ingen bindningstid

Prenumerera