Ferinarian är det korrekta namnet på en person som företrädelsevis bara äter viltkött. Arkivfoto: Holger Nilsson

Vildsvinsgryta för finsmakare!

Enligt gammal kinesisk matfilosofi ska ingrediensernas konsistens ge kontrast, medan formen och storleken på ingredienserna ska vara lika. Fläskflottet som man steker i ger grisköttskaraktären till grytan.

– Det vita vinet ger en fin syrlighet som bryts av lökens sötma. Grytan kräver lite arbete, men resultatet är väl värt besväret. Det hävdar månadens receptskrivare, Lars Thorén, Slöinge, och vi på redaktionen kan bara hålla med. En favorit i repris. Supergott!

Läs vidare med +Plus

✓ Tillgång till alla artiklar ✓ Jaktjournalen e-tidning ✓ Fri tillgång till digitala arkivet

KAMPANJERBJUDANDE
3 månader
(Avsluta när du vill)

0:-

Därefter 39:-/månad

Prova nu