Festliga vildsvinskotletter Vildsvinsköttet blir allt vanligare i jägarnas frysboxar, men också hos allmänheten som får ta del av detta uppskattade vilt. Med en utskuren kotlettrad, lite fyllning och goda tillbehör är det enkelt att skapa feststämning. 28 februari 2024 - 14:56 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post 4 personer: Läs vidare med +Plus Är du redan prenumerant? Logga in ✔️ Var med i alla tävlingar! ✔️ Tillgång till alla artiklar ✔️ Jaktjournalen e-tidning ✔️ Fri tillgång till digitala arkivet JUST NU! Prova gratis och få vapenförsäkring 0:- /mån Första 3 månaderna, därefter 39 kr/mån(Vapenförsäkring registreras efter köp och gäller i 6 månader om prenumerationen förblir aktiv) Prenumerera ✕ recept mat Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post
Plus Mat Mat-äventyret över för Lucas – “skönt få åka hem” I veckor har Lucas Eriksson charmat tv-tittarna med sin medverkan i TV 4:s Årets mästerkock. Nu har han blivit utslagen. Och det firade han på sitt alldeles särskilda sätt.