Kallskuren älgstek

Det är ingen överdrift att påstå att älgkött är det vanligaste viltet som serveras i de svenska jägarhemmen. Med nära 100 000 fällda älgar årligen gäller det att variera måltiderna, och älgköttet är en fantastisk råvara som bara fantasin sätter gränser för. Månadens recept är en variation på kallskuren älgstek marinerad i örtlag.

6 personer:

Läs vidare med +Plus

Är du redan prenumerant? Logga in

  • ✔️ Var med i alla tävlingar!
  • ✔️ Tillgång till alla artiklar
  • ✔️ Jaktjournalen e-tidning
  • ✔️ Fri tillgång till digitala arkivet

JUST NU!

Prova gratis och få vapenförsäkring

0:- /mån

Första 3 månaderna, därefter 39 kr/mån
(Vapenförsäkring registreras efter köp och gäller i 6 månader om prenumerationen förblir aktiv)

Prenumerera