Höstens rådjursgryta

Rådjuret finns i stort sett i hela landet och hör dessutom till vårt populäraste matvilt. Med all rätt då rådjursköttet enkelt kan möras och är fintrådigt. Lyxar du dessutom till det med att göra en riktigt god gryta av rådjursköttet behöver du inte vara rädd att misslyckas. Ett av många goda recept hittar du här. Utprovat och lovordat. Lycka till!

1 gul lök
600 g grytbitar av rådjur
1 msk smör eller margarin
4 dl vatten
3 msk mörk oxfond el tärning
3 msk gin
2 dl rödvin
3 krossade enbär
timjan
2 msk hjortrongelé
salt och peppar

Läs vidare med +Plus

✓ Tillgång till alla artiklar ✓ Jaktjournalen e-tidning ✓ Fri tillgång till digitala arkivet

KAMPANJERBJUDANDE
3 månader
(Avsluta när du vill)

0:-

Därefter 39:-/månad

Prova nu