Annons
Fixa lyxigt torrkött i ett nafs - Jaktjournalen
Senaste nytt:
Annons
2 år sedan matlagning
Skapa enkelt och billigt eget lyxigt viltkött.
Fixa lyxigt torrkött i ett nafs
Torkning av viltkött görs normalt på våren då det saltade köttet får hänga ute ett antal veckor. En gammal tradition speciellt uppe i norr där hela husknutar kan fyllas med älg eller renkött speciellt under mars månad. Men med en enkel metod går det minst lika bra att torka kött under hela året på bara tre-fyra dagar.
De flesta som testat torkad älg, eller annat vilt, tycker det smakar förträffligt och smaklökarna...

Redan prenumerant? Logga in här

Fortsätt läsa - starta en digital prenumeration

Testa första månaden för

1 kr

Därefter 29 kr/mån.

Ingen bindningstid, säg upp när du vill!

  • ✓ Tillgång till alla plusartiklar
  • ✓ Jaktjournalen e-tidning
  • ✓ Fri tillgång till vårt digitala arkiv
Testa för 1 kr

FLER ARTIKLAR PÅ SAMMA ÄMNE

    SENASTE NYTT

      VAPENTEST

        RECEPT

          FLER NYHETER

            Missa inga nyheter!

            Prenumerera på vårt nyhetsbrev
            Få koll på alla nyheter – aktivera notiser i din webbläsare
            Jag vill testa!