Vinnare av Elmiabössan dragen

På årets Elmia Game Fair passade vi på att lotta ut en grym småviltsstudsare - CZ 455 Thumbhole Yellow. Nu har vi dragit en vinnare bland alla de som skaffade en prenumeration eller förlängde sin nuvarande.

Vinnaren blev Lars-Göran Ottosson från Varekil. Han tittade förbi vår monter på torsdagen och valde att prova en årsprenumeration av Jaktjournalen.

När vi ringde upp till honom för att gratulera blev det helt tyst i andra änden.

– Oj, nu blev jag helt tagen på sängen. Det här ju sånt här man drömmer om men alltid tänker, det kan aldrig hända mig. Vad roligt, säger en överrumplad Lars-Göran.

Nu får Lars-Görans gamla Husqvarna .22:a hitta ett nytt hem och han ser framemot att få inviga det nya kulgeväret.

Vill ni läsa mer om vapnet så kan ni spana in Jaktjournalens vapentest här>>

 

ANNONS ▼
ANNONS ▼
AKTUELLT

Överklagar igen och försöker stoppa skyddsjakt på varg

Svenska Rovdjursföreningen strider i domstolarna och driver opinion för att stoppa skyddsjakt på varg. I ärendet med jakten på en varg i Östergötland har föreningen fått nej av förvaltningsrätten och hovrätten en gång. Nu har de skickat in en ny överklagan.

Nytt beslut: Det blir Stövar-SM för harhundar i år

Svenska stövarklubbens centralstyrelse har beslutat att Stövar-SM för harhundar ska genomföras på senhösten, trots coronapandemin. – Vi tar god höjd för vad Folkhälsomyndigheten och Kennelklubben uttalat, säger Gunnar Pettersson i styrelsen.
ANNONS ▼