Vinnare av Elmiabössan dragen

På årets Elmia Game Fair passade vi på att lotta ut en grym småviltsstudsare - CZ 455 Thumbhole Yellow. Nu har vi dragit en vinnare bland alla de som skaffade en prenumeration eller förlängde sin nuvarande.

Vinnaren blev Lars-Göran Ottosson från Varekil. Han tittade förbi vår monter på torsdagen och valde att prova en årsprenumeration av Jaktjournalen.

När vi ringde upp till honom för att gratulera blev det helt tyst i andra änden.

– Oj, nu blev jag helt tagen på sängen. Det här ju sånt här man drömmer om men alltid tänker, det kan aldrig hända mig. Vad roligt, säger en överrumplad Lars-Göran.

Nu får Lars-Görans gamla Husqvarna .22:a hitta ett nytt hem och han ser framemot att få inviga det nya kulgeväret.

Vill ni läsa mer om vapnet så kan ni spana in Jaktjournalens vapentest här>>

 

ANNONS ▼
ANNONS ▼
AKTUELLT

Nytt bolag höjde jaktarrende med 55 procent

Skogsbolaget höjde arrendet med 55 procent och gav jaktlaget sex dagar på sig att lösa ekonomin. ”Flera i laget kommer att hoppa av och för resten blir det dubbelt så dyrt tills vi hittar nya medlemmar” berättar en jägare.

Öppnar för enklare distribution av vildsvinskött

Landsbygdsminister Jennie Nilsson (S) hade i vecken möte med lantbruksorganisationer och jägarförbund. Agendan var vildsvinen och målsättningen var att klargöra de utmaningar vildsvinen bidrar till. Regeringen hoppas till hösten kunna fatta beslut som möjliggör enklare försäljningskanaler för vildsvinskött.
ANNONS ▼

Annonser