Annons
Vinn tre dagars jakt i Ströms Vattudal - Jaktjournalen
Senaste nytt:
Annons
3 år sedan älgjakt
Ta chansen och delta i utlottningen av en fantastisk jaktupplevelse tillsammans med oss på Jaktjournalen. Foto: Per Jonson
Vinn tre dagars jakt i Ströms Vattudal
Drömmer du om att få uppleva älgjakt när den är som bäst. Tveka då inte att anmäla dig till Jaktjournalens Vinnarjakt i Ströms Vattudal, Jämtland, i slutet av september. Vi lottar ut fem platser till våra prenumeranter.
På älgtäta marker i Ströms Vattudal, mitt emellan Svaningen och Lidsjöberg, arrenderar Jaktjournalen 3 600 hektar av Holmen Skog. Här har mängder av spännande jakter ägt rum och skapat minnen för livet hos deltagarna. I alla år har vi skrivit reportage och uppdaterat våra sociala medier om hur jakten varit. Vilket också gjort att intresset är mycket stort.

Premiärjakt

I höst kommer vi att bjuda in fem av våra prenumeranter till jakt veckan före brunstuppehållet den 25 september. Det blir också den första älgjakt vi håller på marken denna höst! – Det är jättekul att få träffa våra prenumeranter och dela glädjen när de får chansen att uppleva och kanske till och med fälla älg, säger jaktledaren och chefredaktör Daniel Sanchez. Förutom Daniel Sanchez träffar ni också andra JJ-medarbetare och vår eminente vildmarkskock Klas Staffas, Linghed. Tilldelningen under jakten är tre vuxna älgar och tre kalvar. Älgskötselområdet har sedan ett par år en rekommendation om att spara älgar över tio taggar innan brunstuppehållet.

Tre dagars jakt

Jakten kommer att bedrivas som löshundsjakt under tre jaktdagar. Mat, boende och jaktkort svarar Jaktjournalen för. Resan måste du dock sköta själv, möjlighet till samåkning undersöks när vinnarna är klara. Vinsten är personlig och kan inte bytas. Vi träffas den 16 september på kvällen i natursköna Lidsjöberg där vi också bor under jakten. Sedan jagar vi den 17–19 september och reser hem dagen efter. Sista anmälningsdag till utlottningen är den 13 augusti. Den 14 augusti presenteras vinnarna på vår hemsida. Vinnarna underrättas därefter med brev med mera information om jakten. Enklast anmäler du dig på vår hemsida. Eller via vykort till Jaktjournalens redaktion i Stenkullen. Glöm då inte att uppge ditt prenumerationsnummer.

Tävlingen är avslutad, vi återkommer inom kort med vinnarlista!

     

FLER ARTIKLAR PÅ SAMMA ÄMNE

  SENASTE NYTT

   VAPENTEST

    RECEPT

     FLER NYHETER

      Missa inga nyheter!

      Prenumerera på vårt nyhetsbrev
      Få koll på alla nyheter – aktivera notiser i din webbläsare
      Jag vill testa!