Annons
Recept: Hjortfransyska med panzanella - Jaktjournalen
Senaste nytt:
Annons
6 månader sedan recept
Recept: Hjortfransyska med panzanella
Få köttet perfekt med Sous Vide

Skivor av fransyska från dovhjort tillagad sous vide till en innertemperatur på 57 grader. Serveras i en tomat- och vitlöksdoftande panzanella, italiensk brödsallad.

4 personer 600 – 800 g hjortfransyska4 generösa skivor surdegsbröd, levain eller baguette400 g tomater,...

Redan prenumerant? Logga in här

Fortsätt läsa - starta en digital prenumeration

Testa första månaden för

1 kr

Därefter 49 kr/mån.

Ingen bindningstid, säg upp när du vill!

  • ✓ Tillgång till alla plusartiklar
  • ✓ Jaktjournalen e-tidning
  • ✓ Fri tillgång till vårt digitala arkiv
Testa för 1 kr

FLER ARTIKLAR PÅ SAMMA ÄMNE

    SENASTE NYTT

      VAPENTEST

        RECEPT

          FLER NYHETER

            Missa inga nyheter!

            Prenumerera på vårt nyhetsbrev
            Få koll på alla nyheter – aktivera notiser i din webbläsare
            Jag vill testa!