Så tar du hand om den fällda bocken i värmen
Fukt och värme är mikrobernas livselixir och jägarens stora utmaning sedan bocken är fälld. Här är de bästa tipsen för optimal kötthantering i sensommarhetta.
Bockjaktspremiären sammanfaller med ideala förhållanden för bakterietillväxt. Dessutom är det mitt i flugornas högsäsong. På ett ögonblick kombineras jaktlyckan med kampen mot de som vill dela bytet och samtidigt förstöra det. Scenen byts och nu handlar det om livsmedelshantering och god hygien.
JUST NU!
Halva priset och vapenförsäkring ingår
19:- /mån
Första 12 månaderna, därefter 39 kr/mån
(Vapenförsäkring registreras efter köp och gäller i 6 månader om prenumerationen förblir aktiv)
Prenumerera
Tidning + digital
✔️Tidningen direkt hem
✔️Full digital tillgång
49 kr / nr
Ingen bindningstid
Prenumerera