Jaktnyheter

Kom och möt Jaktjournalen på Elmia

Elmia Game fair senast det begav sig. Efter fyra år är det nu dags igen Arkivfoto: Per Jonson

På torsdag öppnar Elmia game fair 2023 portarna. Jaktjournalen är självklart på plats för att träffa prenumeranter och läsare. Kom och snacka jakttidning med oss, delta i tävlingar eller beskåda Sveriges största dovhjortstrofé.

Pandemin sköt fram Elmia i två år och det är fyra år sedan sist, men nu är det dags för Sveriges största jaktmässa igen. Under tre dagar samlas branschens största leverantörer och grossister inom allt som har med jakt att göra.

Självklart är också landets största fristående jakttidning på plats med egen monter.

– Vi ser fram emot att återigen få möta våra läsare och annonsörer på Elmia Game fair och hoppas på många spännande samtal om allt som hör jakt till. I vår monter kommer ett flertal medarbetare finnas på plats för att snacka både jakt och tidning, säger tidningens chefredaktör Josefine Julén.

Bra erbjudanden och fina priser

I jaktjournalens monter kommer man att kunna tävla om fina priser från Hylte Jakt & Lantmän och Beretta. Det blir även fina prenumerationserbjudanden. 

– Vi kommer också att visa Sveriges största dovhjortstrofé som lånats in från Mattias Åkesson, som fällde den på Wrams Gunnarstorp i höstas. Vi snackar 215,41 poäng!  Under mässan kommer vi dessutom spela in ett avsnitt av vår podd, med fokus på nyheter på pejlmarknaden.

Läs mer: Dovhjort skjuten i Skåne kan vara svenskt rekord – Jaktjournalen

Mässan pågår mellan 18 och 20 maj och årets tema är varg. Jaktjournalen är officiell mässtidning.