Annons
Jaktkläder och fiskerullar stals vid inbrott hos Jaktia - Jaktjournalen
Senaste nytt:
Annons
3 år sedan inbrott
Jaktiabutiken i Västervik hade besök av tjuvar i helgen. Infälld bild visar ett av de glasskåp som tjuvarna krossade. Foto: Jonas Hellström
Jaktkläder och fiskerullar stals vid inbrott hos Jaktia
Inbrottstjuvar slog till mot Jaktia i Västervik natten mot lördagen. Varor för mellan 200.000 och 300.000 kronor har stulits.
– Vi upptäckte inbrottet i lördags. De hade klättrat upp på taket och slängt in en lastpall genom ett fänster på en vägg. Sedan klättrade de in i butiken, berättar Jonas Hellström, som driver Jaktiabutiken. Bland det stulna märks en stor mängd kläder av märkena Fjällräven, Pinewood, Chevalier och Härkila samt Shimano fiskerullar. – De krossade glasskåpet som rullarna låg i, konstaterar Jonas Hellström.

Polisen kom inte

En larmande siren startade i butiken och Jonas Hellström håller för sannolikt att tjuvarna fick bråttom. – De har bland annat tappat en del pengar när de rusat ut. Från Polisen kom svaret att de inte åker ut på sådana här händelser. – Jag förstår i och för sig att det kan vara svårt att få tag i tjuvarna – de kan vara 50 mil bort vid det här laget. Men det hade varit trevligt om Polisen ändå kommit hit och försökt, säger Jonas Hellström.

FLER ARTIKLAR PÅ SAMMA ÄMNE

  SENASTE NYTT

   VAPENTEST

    RECEPT

     FLER NYHETER

      Missa inga nyheter!

      Prenumerera på vårt nyhetsbrev
      Få koll på alla nyheter – aktivera notiser i din webbläsare
      Jag vill testa!