Jägare känner sig kränkt av jaktlaget – anmäler

En jägare i Sörmland känner sig kränkt av sitt jaktlag. Han har nu lämnat in en anmälan till Datainspektionen.

Datainspektionen ska granska fallet där en jägare anmält andra medlemmar i ett jaktlag i Sörmland. Arkivbild: Gettyimages

SVT Sörmland berättar att jägaren trodde att det var fel på jaktlagets åtelkamera, att den hade fel på tidsinställningen.

Andra medlemmar i jaktlaget misstänkte dock att jägaren mixtrat med kameran och satte därför upp en åtelkamera som övervakade kameran.

Den anmälande jägaren menar att han filmats i smyg. Han känner sig kränkt och påhoppad och vill att Datainspektionen tittar närmare på fallet.

ANNONS ▼
ANNONS ▼
AKTUELLT

Stövar-SM för harhundar ställs in på grund av pandemin

Det blir inget SM för harhundar i Värmland i höst. Värmlands Stövarklubb har beslutat att ställa in mästerskapet. – Vi har verkligen vridit och vänt på alternativen men kom fram till att detta är rätt beslut, säger Christer Andersson, ordförande i klubben.

Sunne jaktmässa ställs in

Likt flera andra mässor väljer nu Sunne Jaktmässa att ställa in. – Ingen är mer besviken än vi. Vi hade verkligen sett fram emot att få träffa våra utställare och alla besökare i vackra Rottneros park som vanligt. Framför allt eftersom mässan såg ut att bli den bästa någonsin, men det får bli 2021, säger Bröderna
ANNONS ▼