Här är prenumeranterna som vunnit älgjakt med Jaktjournalen

I mitten av september jagar Jaktjournalen älg i Ströms Vattudal tillsammans med fem glada prenumeranter. Det har vi gjort i många år och det är en uppskattad tradition vi håller hårt på.

Två granna tjurar som fångats på bild på jaktmarken den här sommaren.

Jaktmarken Svaningsedet utanför Lidsjöberg i nordvästra Jämtland erbjuder en fantastisk älgjakt. Som vanligt vill vi dela med oss upplevelserna där med våra prenumeranter.

Över 1 000 prenumeranter har deltagit i utlottningen som nu är avgjord. En av vinnarna är Mikael Emanuelsson från Hillerstorp som låter chockad när vi meddelar honom över telefon.

– Det är ju otroligt. Det här känns jättebra! Det är ju once in a lifetime man får vara med om en sådan här jakt, säger han.

I nästa vecka får vinnarna ett brev där en rad praktiska saker klargörs. Förutom de fem vinnarna har vi också dragit två reserver om någon av vinnarna får förhinder. Får även reserver förhinder kommer vi att erbjuda andra prenumeranter som deltagit i utlottningen chansen.

Naturligtvis kommer vi att rapportera från jakten, som äger rum 17-19 september,  på sociala medier och i ett stort reportage i tidningen senare i höst.

Vinnarna kommer bli informerade via brev med utförlig info om älgjakten.

2019 års vinnare

Mikael Emanuelsson,  33573 Hillerstorp

Daniel Danielsson,  77142 Ludvika

Bo Gustafsson,  615 92 Valdemarsvik

Anders Thörnqvist, 682 31 Filipstad

Christoffer Berg,  912 90 Vilhelmina

Reserver (rangordnad följd)

Tomas Eriksson,  83433 Brunflo

Ulrika Eriksson,  905 92 Umeå

ANNONS ▼
ANNONS ▼
AKTUELLT
ANNONS ▼

Annonser