Jaktnyheter


Vinn älgjakt i Ströms Vattudal

Drömmer du om att få uppleva älgjakt när den är som bäst. Tveka då inte att anmäla dig till Jaktjournalens Vinnarjakt i Ströms Vattudal i slutet av september. Vi lottar ut fem platser till våra prenumeranter.

Vill starta unikt björnhägn för hundträning

Ljusdal (JJ) Ralph Persson har stora visioner inför 2018. Om allt går enligt planerna slår han i vår upp portarna för det första svenska träningshägnet för björnhundar där det inte blir något stängsel mellan björnar och hundar.

Åtal i jaktbrottshärvan skjuts upp

Umeå (JJ) Åtalet mot de två jaktbrottsmisstänkta personerna som misstänkts för att ha försökt stjäla orkidéer i Stekenjokk tidigare i sommar dröjer. Åklagare menar att utredningen är omfattande och man ligger ungefär mitt i utredningsarbetet.

Jessica plåtade den vita älgen – igen

Munkedal (JJ) 24-åriga Jessica Hemlin har blivit berömd för sina möten med den vita och ståtliga älgtjuren i Munkedal. På måndagen var det dags igen - älgen dök upp alldeles utanför Jessicas hem och lät sig fotograferas.

Befarar rekordår för fästingsmitta

Kungsbacka (JJ) Läkare räknar med att 2017 blir ett rekordår i Västra Götaland i antalet personer som smittas av den fästingburna och fruktade hjärnhinneinflammationen TBE.

Vit sändarlös mårdhund infångad

Råneå (JJ) Under sommaren har en vit mårdhund synts till i Råneå, ett samhälle tre mil nordost om Luleå. Mårdhunden observerades av flera personer, bland annat inne i villaområden. Foton togs och det visade sig att djuret tillhör Mårdhundsprojektet, men tappat sin sändare.
Baksidan med vildsvinsmöten. Tysken fick en bete i bröstet och kvällen spenderas på veterinärklinik. #jakthund #vildsvinsskador #veterinärvårdOla Levin från Landvetter brinner för att skapa inrednings- och herraccessoarer av vad naturen och jakten har att erbjuda. 
Tidigare i år startade han företaget @oladesign.se och får idag beställningar från hela världen. 
JJ:s @joakimmartinson var med en dag i studion och reportage kommer framöver.Har man semester och lite gamla stockar liggandes kan man alltid bygga ett kulfång. Hoppas barnbarn kommer jaga. Kulfånget lär inte falla ihop i första taget. 😂 #skytteträning #inskjutning #laddstege #kulfång #timring #semesterprojekt124 sidor jaktglädje är på väg ut till våra prenumeranter. Ni som köper i butik får vänta tills efter helgen. Nr 8.2017 är laddat med mängder av jaktreportage, bland annat hittar du Kristofer Hanssons reportage om när en Guldbock fälls. #jaktjournalen #nyttnummer #jaktglädje #jaktreportageAldrig fel att göra lite nytta i sommarnatten. #skyddsjakt #rävvalp #rävjakt #slåtter #viltvårdRapphönan. En tillsynes oansenlig fågel men en tydlig indikator på biologisk mångfald i odlingslandskapet. Är de vilda stammarna snart ett minne blott. Jaktjournalen träffade idag en eldsjäl som verkligen ger skäl för namnet viltvårdare. Foto @perjonson #rapphöna #viltvård #fältvilt #eldsjäl #jaktreportage #biologiskmångfald #odlingslandskapVill du morsa på kungen i höst? På hemsidan kan du som prenumerant anmäla dig till utlottningen av en häftig älgjakt i Ströms Vattudal med Jaktjournalen. Bilden är från i fjol. Foto @perjonson #jaktjournalen #älgjakt #strömsvattudal #älgtjur #jämtland #bliprenumerantHa en riktigt trevlig midsommar allihop! Nu vänder det 🙌🏻👌🏻I senaste numret av Jaktjournalen, ute i butik idag, återfinns årets stora ljuddämpartest. #ljuddämpare #mindrerekyl #skyddahörseln #testKvällens pass intill vallen gick inte riktigt enligt plan. Någon var onödigt nyfiken på jägaren. Får sluta ha havre i bakfickan. #jaktjournalen #vakjakt #skyddsjakt #närdufåroväntatbesök #bästakompisar
Jägarnas KÖP & SÄLJ
Nytt på Robsoft
licens tid stockholm?
Hagel föll ner på hus 250 m bort- hur allvarligt?
Rimliga mått bänk?
Miroku 7000 VS Browning B525
Justera en FL die - olika bud?
Fel pris vid internetköp
PRENUMERERA PÅ NYHETSBREVET!

Annonser