Lundhs produktion blir Interjakt

Småländska hundgårdstillverkaren Lundhs Produktion har sedan ett par år också haft en traditionell jaktutrustningsförsäljning. Nu blir företaget i Hultsfred del i Interjaktkedjan.

Peter Lundh som äger Lundhs Produktion är mycket nöjd.

– I vår fysiska butik säljer vi sedan år 2014 hund-, jakt- och fisketillbehör samt ammunition. Nu ska vi fortsätta att utveckla jakten vidare. Vapenvalvet har redan påbörjats och beräknas vara klart i slutet av maj, säger han i ett pressmeddelande.

Lundhs produktion bildades redan 1966. Förutom en fysisk butik har de också en aktiv nätbutik.

– Interjakt kommer att ge oss de verktyg vi behöver för vår satsning på jaktvapen, jag är jätteglad för att få bli en del av kedjan, avslutar Peter.

ANNONS ▼
ANNONS ▼
AKTUELLT

Vinn tre dagars jakt i Ströms Vattudal

Drömmer du om att få uppleva älgjakt när den är som bäst. Tveka då inte att anmäla dig till Jaktjournalens Vinnarjakt i Ströms Vattudal, Jämtland, i slutet av september. Vi lottar ut fem platser till våra prenumeranter.

Finska rakrepetern Lynx testas

Finska studsaren Lynx TD15 är en rakrepeter med en enkel men ytterst smart konstruktion. Pipan, fram- och bakstock har separata fästen i ett fräst och slipat aluminiumblock. Att lossa kolven med pipan fast i lådan gör att träffläget förblir orubbat.

I hårkorset: Var är jägarna i vapendebatten?

Vi jägare och sportskyttar utgör inte hotet, men drabbas ändå fatalt. Varför skriker vi inte högre när vår vardag raseras bit för bit. Ett nytt vapendirektiv ska tillämpas i Sverige och under några år har frågan utretts och stötts och blötts. Än så länge finns ingen kvitto på utfallet men om polisen hade fått bestämma
ANNONS ▼

Annonser