Jaktnyheter

Bästa bilden från åteln – tävla med ditt foto!

Tävla med en bild från din åtelkamera för chansen att vinna en Bolyguard åtelkamera från Hylte Jakt och Lantman.

Björndans, en flock med hjortar på grisåteln eller en nyfiken fågel som tittar rakt in i linsen eller något ännu mer oväntat? Har din åtelkamera förevigat något udda? Dela bilden med oss och var med och tävla om Bolyguard åtelkamera från Hylte Jakt och Lantman.

"}}

Alla som har en vilt- eller åtelkamera uppsatt har någon gång funderat vad som egentligen dykt upp i bild.  Allt från oväntade djur som intresserar sig för vad man lockar med, till nyfikna individer som noggrant undersöker kameran kan ge både spännande och roliga bilder.

Vinn en åtelkamera

Var med i Jaktjournalens bildtävling – skicka din roligaste, konstigaste eller kanske vackraste bild som tagits av din åtelkamera, så har du chansen att vinna Bolyguard åtelkamera från Hylte Jakt och Lantman.

Bilderna publiceras på Jaktjournalen.se och vinnaren i papperstidningen.

Vinnaren utses av Jaktjournalen och Hylte Jakt och Lantman.

Så här tävlar du:

Gilla Jaktjournalen på Facebook!

Maila din bild till: redaktionen@jaktjournalen.se senast den 15 juni, skriv ”bästa åtelbilden” i ämnesraden.

Beskrivning: Skicka med en kort beskrivning av bilden samt i vilket landskap den är tagen.

Glöm inte att uppge namn och kontaktuppgifter.

Lycka till!

Hylte Jakt och Lantman: Den nya kameran BG584G från Bolyguard är en ny milstolpe i åtelkamerautvecklingen. Den har en snabb 4G modul som gör den extra snabb i kommunikationen, samt att den levereras med det nya molnbaserade systemet Molnus. 4G tekniken ger även kameran extremt bra mottagning även i områden där mottagningen normalt sett är dålig. Den har även alltid möjligheten att använda sig av 3G och GSM-teknik där 4G mottagning saknas.