Annons
Jaktia öppnar butik i Västerås - Jaktjournalen
Senaste nytt:
Annons
2 år sedan jaktbutik
I handelsområdet Erikslund i Västerås, med över en halv miljon besökare per månad, öppnar Jaktia en ny jakt- och fiskebutik på 500 kvadratmeter. Foto: Google
Jaktia öppnar butik i Västerås

Beroende på hur snabbt alla tillstånd är klara öppnar Jaktia en butik i Västerås i september. Det är Kungsängens gamla lokal vid Traversgatan i handelsområdet Erikslund som blir en butik på 500 kvadratmeter för jakt och fiske.

Förutom butiksytan blir det en vapenkasun och en lounge som ska bli en naturlig mötesplats för kunderna.
Franchisekedjan Jaktia har tidigare försökt hitta några som kan driva en nyetablerad butik i Västerås. Siktet har även varit inställt på handelsområdet Erikslund, som har över en halv miljon besökare per månad.

”Ett riktigt superläge”

– Vi är mycket glada att vi äntligen kan öppna i Västerås som är Sveriges sjätte största stad med ett stort jakt- och fiskeintresse i Mälarregionen. Nu har vi hittat den samarbetspartnern vi letat efter och ett riktigt superläge, säger Jaktias VD, Lars Martinsson.
Duon som ska driva butiken är Magnus Öberg, som bor i Hallstahammar och tidigare har varit bilförsäljare på BMW, och Fredrik Reppe, som bor och jagar i Lillhärad, strax utanför Västerås.

FLER ARTIKLAR PÅ SAMMA ÄMNE

  SENASTE NYTT

   VAPENTEST

    RECEPT

     FLER NYHETER

      Missa inga nyheter!

      Prenumerera på vårt nyhetsbrev
      Få koll på alla nyheter – aktivera notiser i din webbläsare
      Jag vill testa!