Jaktnyheter

Jaktia öppnar butik i Västerås

I handelsområdet Erikslund i Västerås, med över en halv miljon besökare per månad, öppnar Jaktia en ny jakt- och fiskebutik på 500 kvadratmeter. Foto: Google

Beroende på hur snabbt alla tillstånd är klara öppnar Jaktia en butik i Västerås i september. Det är Kungsängens gamla lokal vid Traversgatan i handelsområdet Erikslund som blir en butik på 500 kvadratmeter för jakt och fiske.

"}}

Förutom butiksytan blir det en vapenkasun och en lounge som ska bli en naturlig mötesplats för kunderna.
Franchisekedjan Jaktia har tidigare försökt hitta några som kan driva en nyetablerad butik i Västerås. Siktet har även varit inställt på handelsområdet Erikslund, som har över en halv miljon besökare per månad.

”Ett riktigt superläge”

– Vi är mycket glada att vi äntligen kan öppna i Västerås som är Sveriges sjätte största stad med ett stort jakt- och fiskeintresse i Mälarregionen. Nu har vi hittat den samarbetspartnern vi letat efter och ett riktigt superläge, säger Jaktias VD, Lars Martinsson.
Duon som ska driva butiken är Magnus Öberg, som bor i Hallstahammar och tidigare har varit bilförsäljare på BMW, och Fredrik Reppe, som bor och jagar i Lillhärad, strax utanför Västerås.