Snart kan du följa både Trackerpejlar och Ultracompejlar i Wehuntappen. Foto: Per Jonson

Wehunt, Tracker och Ultracom under samma tak

Trackers ägare Open Air Group AB som strax före årsskiftet förvärvade Ultracom har nu också köpt Wehunt. Målsättningen är att skapa en bättre produkt för jägarna.

"}}

– Vi vill ska en enhetlig upplevelse och använda kompetenserna från de tre företagen på bästa sätt, säger Camilo Sjödin, vd för Open Air Group.

Förvärvet av Wehunt offentliggjordes under tisdagen. Camilo Sjödin,vd för Open Air Group är väldigt nöjd med framtidsutsikterna.

– Vi vill ju verkligen satsa på den digitala utvecklingen inom jakt och köpet av Wehunt känns därför väldigt naturligt, säger han.

Det första steget framöver är att göra det möjligt för Wehuntanvändare att se hundar med Tracker eller Ultracompejlar i Wehuntappen.

– Det känns onödigt att man ska behöva ha tre olika abonnemang för att kunna vara säker på att man kan följa hundarna under jakt, säger Camilo Sjödin.

Open Air Group äger de två pejltillverkarna Tracker och Ultracom men även Chevalier, Widforss.se samt flera andra jaktrelaterade företag.

Theodor Storm, vd för Wehunt säger i ett pressmeddelande att han är stolt över Wehunts resa de senaste åren och han hoppas kunna fortsätta utveckla produkten tillsammans med de nya ägarna.