Foto: Getty images 12 tips – så tar du hand om din kniv Här följer några råd om hur du tar hand om din kniv på bästa sätt. Jaktjournalen 09 september 2022 - 15:39 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post "}} Läs vidare med +Plus Är du redan prenumerant? Logga in ✓ Tillgång till alla artiklar ✓ Jaktjournalen e-tidning ✓ Fri tillgång till digitala arkivet KAMPANJERBJUDANDE 3 månader (Avsluta när du vill) 0:- Därefter 39:-/månad Prova nu Är du redan prenumerant? Logga in ✕ nyheter utrustning jaktkniv kniv Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post
Plus Jaktnyheter Liten viltcentral i blåsväder efter livsmedelsinspektion - ägaren är kritisk Livsmedelsverket har funnit omständigheter hos Lapplands viltprodukter som myndigheten ser allvarligt på. Det rapporteras om fem år gammalt björnkött som blev korv, vildfångad fisk som såldes utan tillstånd och renar som inte slaktats på rätt sätt. Men ägaren Andreas Lidström försvarar sig med näbbar och klor och framhåller att flera av Livsmedelsverkets påpekanden är bagateller. "Med sådana regler som Livsmedelsverket stödjer sig på blir det omöjligt att hålla igång en småskalig anläggning som vår", säger Andreas Lidström.