Jaktnyheter

Anna Pamuk på turné – så håller du din jakthund frisk!

Missa inte Anna Pamuks föreläsningar om jakthunden. Foto: Fjällveterinären
Nästa vecka gör Jaktjournalens egen husveterinär Anna Pamuk fyra nedslag i Västsverige. Fokus blir jakthunden och Anna Pamuk hoppas kunna leverera bra tips till besökarna.
Fyra orter kommer besökas mellan den 11 och den 14 mars och föreläsningarna baseras det tema som arbetats fram under vintern i form av boken Hela Jakthunden. – Den är färdigskriven nu men släpps i maj. Jag har hållit föreläsningar länge och utifrån de frågor som ställts i samband med dessa och alla de frågor jag fått från Jaktjournalens läsare har jag utvecklat en guide. Enligt Anna Pamuk som till vardags driver veterinärkliniken Fjällveterinären i Strömsund, kan boken komma att fungera som en ögonöppnare.

Köp boken!

— Jakthundsägare kan göra så mycket mer på egen hand – både vad gäller friskvård och i sjukdomssituationer. Förhoppningsvis kommer jag även lära några gamla hundar att sitta. Föreläsningarna sker i samarbete med Studiefrämjandet och målsättningen är det på sikt ska skapas studiecirklar. – De hoppas jag verkligen blir verklighet, säger Anna. Aktuella hållplatser på miniturnén är Ulricehamn 11/3, Mölnlycke 12/3, Mellerud 13/3 och Skara 14/3. Mer information finns på Studiefrämjandets hemsidor i de respektive områdena. Anna Pamuk kommer även finnas på plats på Elmia Game Fair tillsammans med Jaktjournalen senare i vår. Vi kommer kunna erbjuda er prenumeranter att köpa boken till ett rabatterat pris. Håll utkik i tidningen framöver.

En helt ny bok, fullt fokuserad på jakthunden släpps i vår.