Anna Pamuk på turné – så håller du din jakthund frisk!

Nästa vecka gör Jaktjournalens egen husveterinär Anna Pamuk fyra nedslag i Västsverige. Fokus blir jakthunden och Anna Pamuk hoppas kunna leverera bra tips till besökarna.

Missa inte Anna Pamuks föreläsningar om jakthunden. Foto: Fjällveterinären

Fyra orter kommer besökas mellan den 11 och den 14 mars och föreläsningarna baseras det tema som arbetats fram under vintern i form av boken Hela Jakthunden.

– Den är färdigskriven nu men släpps i maj. Jag har hållit föreläsningar länge och utifrån de frågor som ställts i samband med dessa och alla de frågor jag fått från Jaktjournalens läsare har jag utvecklat en guide.

Enligt Anna Pamuk som till vardags driver veterinärkliniken Fjällveterinären i Strömsund, kan boken komma att fungera som en ögonöppnare.

Köp boken!

— Jakthundsägare kan göra så mycket mer på egen hand – både vad gäller friskvård och i sjukdomssituationer. Förhoppningsvis kommer jag även lära några gamla hundar att sitta.

Föreläsningarna sker i samarbete med Studiefrämjandet och målsättningen är det på sikt ska skapas studiecirklar.

– De hoppas jag verkligen blir verklighet, säger Anna.

Aktuella hållplatser på miniturnén är Ulricehamn 11/3, Mölnlycke 12/3, Mellerud 13/3 och Skara 14/3. Mer information finns på Studiefrämjandets hemsidor i de respektive områdena.

Anna Pamuk kommer även finnas på plats på Elmia Game Fair tillsammans med Jaktjournalen senare i vår. Vi kommer kunna erbjuda er prenumeranter att köpa boken till ett rabatterat pris. Håll utkik i tidningen framöver.

En helt ny bok, fullt fokuserad på jakthunden släpps i vår.

 

 

ANNONS ▼
ANNONS ▼
AKTUELLT

Vill inte reglera löstagbara vapenmagasin

Regeringen har i sin proposition lagt fram ett förslag om att göra vapenmagasin tillståndspliktiga. Flera riksdagsledamöter har motionerat emot detta förslag och nu har Riksdagens justitieskottet i ett betänkande avstyrkt regleringen av vapenmagasin.
ANNONS ▼