Annons
Ska utbilda kunder på småviltsjakt - Jaktjournalen
Senaste nytt:
Annons
10 månader sedan erbjudande
Christian Larsson, ägare på Jaktia i Jönköping hoppas den nya möjligheten kommer attrahera nyblivna jägare. Foto: Fredrik Häll
Ska utbilda kunder på småviltsjakt

Jaktbutiken Jaktia i Jönköping ska nu erbjuda alla som tar jägarexamen och som ska köpa vapen en utbildningsjakt på småvilt.
– Det är viktigt att lära sig hur man beter sig på en jakt och vad man behöver tänka på i ett skarpt läge, säger ägaren Christian Larsson i ett pressmeddelande.

Tillsammans med en erfaren jägare kommer Jaktia Jönköping erbjuda kunder en utbildningsjakt.

– En mycket informativ och praktisk utbildning där vi tillsammans jagar småvilt under en dag. Alla kanske inte känner några andra jägare eller kan komma med i något jaktlag, så vi vill hjälpa till och låta nya jägare komma i gång genom att erbjuda en dag där vi faktiskt tar med dig på jakt, säger Christian Larsson, ägare till butiken.


   – Precis som med mycket annat handlar jakt om erfarenhet och det krävs mycket tid och övning för att bli en van och rutinerad jägare. Utbildningsdagen gör dig inte till någon färdig jägare, men den är ett viktigt förstasteg på den resan, säger Christian och fortsätter:
  – För en person som precis har klarat av att ta sin licens är detta verkligen en toppenbonus i samband med vapeninköpet.

FLER ARTIKLAR PÅ SAMMA ÄMNE

  SENASTE NYTT

   VAPENTEST

    RECEPT

     FLER NYHETER

      Missa inga nyheter!

      Prenumerera på vårt nyhetsbrev
      Få koll på alla nyheter – aktivera notiser i din webbläsare
      Jag vill testa!