Här är klickraketerna 2018

Stenkullen (JJ) 2018 blev ett nyhetsspäckat år i Jaktjournalens webbtidning. Här har vi listat de tio främsta "klickraketerna".

Mest klickad hos Jaktjournalen blev nyheten om en hund som dödades av en varg som sedan gick in i familjens stall. Foto: Privat och Gettyimages

1) En chihuahua dödas av en varg på en gårdsplan i Hedemora – mitt på dagen. Sedan går vargen in i stallet.

2) Tobias Lindgren i Umeå får rätt mot polisen i förvaltningsrätten. Tikka T3x TAC A1 är lämlig för jakt.

3) En svårt skabbangripen varghane, den icke fertila alfahanen i Gåsmyrenreviret, avlivas i skyddsjakt i Hedemora.

4) Det börjar läcka ut uppgifter om på vilka grunder fem män i Västmanland frihetsberövats, misstänkta för illegal rovdjursjakt.

Jaktjournalens aprilskämt om märkligt djur.

5) Jaktjournalens aprilskämt, att ett djur som sannolikt är en korsning mellan ren och älg har dykt upp i Västernorrland. Det söks av länsstyrelsens personal med helikopter och allmänheten uppmanas att fånga det med lasso.

6) Jaktjournalens medarbetare Robin Carlander jagar björn i Ströms Vattudal och filmar när han kommer till skott.

7) Torbjörn Karlsson i Lycksele får sin femåriga jämthundshane dödad av björn. Björnen dränker och gömmer hunden i ett vattenhål.

Robin Carlander filmar när han fäller en björn.

8) Kände yrkesjägaren Thomas Ekberg är en av de jägare som drabbats av det första vargreviret i modern tid i Östergötland.

9) Industriledaren och vargdebattören Karl Hedin pekar ut åklagarens vittne i utredningen kring illegal rovdjursjakt i Västmanland. Det är en närstående till en av de misstänkta, skriver Hedin på Facebook.

10) En gråhund som skäller älg blir attackerad av varg utanför Bjursås. Ägaren hittar sin hund ihjälbiten.

Mikael Moilanen
mikael.moilanen@jaktjournalen.se
070 – 744 18 21
ANNONS ▼
ANNONS ▼
AKTUELLT

300 sidor gratis jakt- och fiskereportage!

Nu släpps resebegränsningarna inom landet och för att fira det bjuder vi på 300 sidor Jakt- och fiskereportage – gratis! Här hittar du läsning från tidningarna Jaktjournalen, Fiskejournalen, Jaktmarker & Fiskevatten och Allt om Flugfiske.
ANNONS ▼