Guide: Vakuumförpackare i alla prisklasser
Att viltkött är en fantastisk råvara kan de flesta jägare skriva under på. Medvetenheten om tillvaratagandet efter skottet och in i slakteriet växer för varje år. Men innan köttet hamnar på tallriken ska det också förpackas på bästa sätt. Vakumförpackning av köttet gör att hållbarheten förlängs med upp till fem gånger, samt att hygienen blir bättre än att använda vanliga plastpåsar. Vi har tittat närmare på tio intressanta vakuumförpackare för säsongens viltkött.
Det finns inget tråkigare än att ta upp en fin bit viltkött som blivit skadad i en vanlig plastpåse. Antingen har påsen hållit för dålig kvalité eller också har det blivit ett litet hål i den med följd att det har kommit in luft och frysskadat köttet.
JUST NU!
Halva priset och vapenförsäkring ingår
19:- /mån
Första 12 månaderna, därefter 39 kr/mån
(Vapenförsäkring registreras efter köp och gäller i 6 månader om prenumerationen förblir aktiv)
Prenumerera
Tidning + digital
✔️Tidningen direkt hem
✔️Full digital tillgång
49 kr / nr
Ingen bindningstid
Prenumerera