Klarar inte konkurrensen – Bosjökloster ställer in

Eslöv (JJ) I mitten av februari stod det klart att Elmia Game Fair realiserar sina på planer på en skånsk jaktmässa. Som en följd av detta väljer nu Skånska Jakt och fiskemässan att ställa in sin mässa.

Skånska Jakt och Fiskemässan som under många år varit det självklara valet för skånska jägare att spana in jaktprylar väljer att ställa in årets mässa. Anledningen enligt arrangörerna är att de inte klarar av att matcha den nya jaktmässan som går av stapeln samma helg bara några mil bort.

Det är Elmia Game Fair som utvidgar sin mäss-satsning och kompletterar upp Jönköpingsmässan med en ny mässa på Ellinge slott.

I ett pressmeddelande på sin hemsida skriver Skånska Jakt och Fiskemässan att de står inför en David mot Goliat situation, men trots att arrangörerna anmält den nya mässan till konkurrensverket har de inte fått något gehör.

Läs också:
Elmia intar Skåne till sommaren

AKTUELLT

Rackstadvarg fälld

Arvika (JJ) Flera hundar har attackerats av varg i Rackstadreviret, Värmland. I går sköts därför en varg i området eftersom länsstyrelsen beslutat om skyddsjakt på grund av incidenterna.

Ny fästingart funnen i Sverige

Kungsbacka (JJ) Varmare klimat för med sig nya arter norrut. Den brokiga hundfästingen har hittats både i Danmark och Sverige. Arten återfinns vanligen längre söderut i Europa.

Annonser