Jimmy och Stefan har köpt Almunge Hundcenter

Jimmy Gustavsson och Stefan Schön har köpt Almunge Hundcenter av Roslagens Jakt & Vilt och tog över verksamheten 1 augusti.

Jimmy Gustavssson och Stefan Schön har köpt Almunge Hundcenter. Foto: Privat

– Vi har köpt den 50 hektar stora anläggningen, där det finns älg, björn, grävling och vildsvin för hundträning. Det är norra Europas största anläggning och vi har en del utvecklingsplaner, men de vill vi inte avslöja just nu, säger Jimmy Gustavsson.

Han är 49 år, kommer från Vallentuna och äger nu Almunge Hundcenter tillsammans med 51-årige Stefan Schön från Töcksfors i Värmland.

– Jag har sysslat med entreprenadverksamhet och varit med och byggt väldigt mycket av anläggningen. Jag har också hjälpt till i verksamheten och jobbat här. När centret blev till salu frågade jag min vän Stefan Schön om han ville vara med – och det ville han, berättar Jimmy Gustavsson.

Köpeskillingen är hemlig.

ANNONS ▼
ANNONS ▼
AKTUELLT

Ännu en vargattack mot får i södra Sverige

I helgen inträffade ytterligare en attack mot en fårbesättning i södra Sverige. Länsstyrelsepersonal misstänker att det även denna gång är den fårdräpande tiken från Tönsenreviret i Gävleborg som varit framme.

Big Game läggs ned

Jaktmagasinet Big Game läggs ned. Eventuellt kommer tidningen att återuppstå i framtiden, men nu inriktar sig ägarna på att betala tillbaka pengar till dem som löst prenumerationer men inte fått några tidningar.

Björn som skadsköts i Värmland inte påträffad

Den björn som skadsköts under björnjakten i Värmland har fortfarande inte påträffats. –Jägare släppte släppte hundar på en björn, men den hade då alla fyra hörntänder i behåll, säger Per Larsson på länsstyrelsen.

Sista chansen idag att anmäla sig till Jaga med JJ

Nu är det sista chansen att anmäla sig till utlottningen i Jaga med JJ. Fram till klockan 23 ikväll, den 18 september har du chansen att bli med på gåsjakt i Skåne, drevjakt på rådjur och dovhjort i Trollhättan eller vildsvinsjakt i Göteborg.
ANNONS ▼