Annons
Big Game läggs ned | Jaktjournalen
Senaste nytt:
Annons
1 år sedan jakttidning
Big Game läggs ned
Jaktmagasinet Big Game läggs ned. Eventuellt kommer tidningen att återuppstå i framtiden, men nu inriktar sig ägarna på att betala tillbaka pengar till dem som löst prenumerationer men inte fått några tidningar.
Jaktjournalen berättade för en vecka sedan att jaktmagasinet Big Game, som profilerat sig genom jaktreportage från utlandet, råkat i akuta svårigheter på grund av coronapandemin. De planerade reportageresorna har inte gått att genomföra.

Pengarna tillbaka

– Under helgen har vi säkrat finansiering så att vi kan betala tillbaka pengar till dem som köpt prenumerationer. Vi erbjuder antingen medlemskap i vår klubb eller pengarna tillbaka, säger Gustaf Ryding, ansvarig utgivare för tidningen. Vid jul 2019 gick redaktionen ut med ett nödrop på Facebook. Man vädjade om att folk skulle vara med och rädda tidningen genom att lösa prenumerationer. Det inbringade 1.050 prenumeranter som betalade 349 kronor vardera. Men sedan i mars har tidningen inte kommit ut. – Verksamheten läggs ned, men det är möjligt att det blir en tillfällig ”malpåse” och att tidningen återkommer när saker och ting förändrats, säger Gustaf Ryding.

FLER ARTIKLAR PÅ SAMMA ÄMNE

  SENASTE NYTT

   VAPENTEST

    RECEPT

     FLER NYHETER

      Få koll på alla nyheter – aktivera notiser i din webbläsare
      Jag vill testa!