Ytterligare två personer häktade för grova jaktbrott

Ytterligare två personer har häktats i utredningen om grova jaktbrott som pågår i sollefteå. Flera hundra kilo älgkött ska ha påträffats.

Örnsköldsviks Allehanda berättar om fallet där en sollefteåbo i 50-årsåldern häktades i slutet av augusti och har omhäktats flera gånger.

I fredags häktades ytterligare två personer, en man och en kvinna från stockholmstrakten. Åklagare Lo Jonsson bekräftar för Örnsköldsviks Allehanda att de båda är inblandade i samma utredning som den först häktade mannen.

Enligt uppgifter till tidningen ska polisen ha hittat flera hundra kilo älgkött och älgkroppar. Det ska också ha påträffats stöldgods och misstankarna avser även häleri och stölder.

ANNONS ▼
ANNONS ▼
AKTUELLT

Rätt älgdragare gör jakten både säkrare och trevligare

En stor del av den produktutveckling som gjorts av älgdragare och tillbehör har diskuterats fram av jägare. Tillverkare har tagit åt sig av önskemålen och förbättrat dessa maskiner som är oumbärliga när tunga älgar ska transporteras över stock och sten. Här presenterar vi två rena älgdragare och en ATV som blivit mycket populär bland jägarna.
ANNONS ▼

Annonser