Annons
Tjuvar krossade entré i jaktbutik med hjullastare - Jaktjournalen
Senaste nytt:
Annons
8 månader sedan inbrott
Entrén till PN Jakt i Hammarstrand är totalförstörd efter att tjuvar forcerat byggnaden med en hjullastare. Foto: Privat
Tjuvar krossade entré i jaktbutik med hjullastare

- De körde rakt in i entrén med en stulen hjullastare.
Det berättar ägaren till butiken PN Jakt i Hammarstrand, Per Nordvall, som på torsdagsmorgonen förlorade värdefull optik peljelektronik till tjuvar.

Det var klockan 03.00 som larmet gick i butiken PN Jakt i Hammarstrand i Ragunda kommun i Jämtland.

– De hade stulit en hjullastare en bit bort och med den körde de rakt in i entrén. På övervakningsfilmerna syns tre personer som går in i butiken och stjäl kikarsikten av märkena Leica Swarovski och Steiner, berättar Per Nordwall för Jaktjournalen.

Tjuvarna fick också med sig Garmin-elektronik, framförallt hundpejlar. Per Nordwall vädjar om tips från människor som kan hjälpa till att lösa fallet och få fast tjuvarna.

– Entrén är totaförstörd och nu väntar jag på att det ska komma en snickare. Butiken blir nog stängd idag – det får vi räkna med, säger Per Nordwall.

Per Nordwall vädjar på sin facebooksida om tips som kan leda till att tjuvarna åker fast. Butiken ligger i Hammarstrand i Ragunda kommun. Bild: Skärmdump Facebook och karta Eniro.

FLER ARTIKLAR PÅ SAMMA ÄMNE

  SENASTE NYTT

   VAPENTEST

    RECEPT

     FLER NYHETER

      Missa inga nyheter!

      Prenumerera på vårt nyhetsbrev
      Få koll på alla nyheter – aktivera notiser i din webbläsare
      Jag vill testa!