Jaktnyheter

Swedish Game Fair flyttar – till 2021 och byter slott

Så här blir det nya mässområdet i Skokloster. Foto: Skärmdump
Coronapandemin tvingar mässan Swedish Game Fair att flytta till maj 2021. Dessutom byter man slott – från Tullgarn till Skokloster.
Utbrottet av coronaviruset gjorde att ledningen för Swedish Game Fair tidigare i våras beslutade att flytta årets mässa från maj till augusti. Nu har mässledningen bestämt att byta datum igen och siktar istället på 28-30 maj 2021.

Mässchef Torbjörn Larsson

– Självklart är det tråkigt för både besökare och utställare att regeringen inte har givit någon klarhet i vad som gäller för mässbranschen. Det är också ett hårt slag för oss som arrangör, men vi ser fram emot att genomföra mässan nästa år. Inom kort kommer vi att presentera flera nyheter, säger mässchef Torbjörn Larsson. Samtidigt meddelar Swedish Game Fair att ny plats för mässan till en annan slottsmiljö – Skokloster. Arrangörsstaben utlovar större ytor, mer bryggor och större skjutfält. – För varje år har mässan växt och nu behöver vi större utrymmen. Därför flyttar vi till Skokloster, säger Torbjörn Larsson. Nedan en marknadsföringsvideo för mässan: