Hittade jakttorn vält och sönderslaget

Ett jaktlag norr om Emmaboda har fått ett jakttorn vält och sönderslaget.

Barometern rapporterar i sin pappersupplaga att jaktledare Per-Elof Halvarsson var ute för att kolla jakttornen inför söndagens premiär för bockjakten.

Han fann ett torn vandaliserat.

– Taket och dess fästen är brutet av och de har ställt taket prydligt mot en trädstam. Sedan har tornet lyfts och välts över ända, upp och över ett staket och står nu nästan upp och ner. Det är fastkilat mellan staketet och andra träd, berättar Per-Elof Halarsson för Barometern.

Saken har polisanmälts.

ANNONS ▼
ANNONS ▼
AKTUELLT

Ännu en vargattack mot får i södra Sverige

I helgen inträffade ytterligare en attack mot en fårbesättning i södra Sverige. Länsstyrelsepersonal misstänker att det även denna gång är den fårdräpande tiken från Tönsenreviret i Gävleborg som varit framme.

Big Game läggs ned

Jaktmagasinet Big Game läggs ned. Eventuellt kommer tidningen att återuppstå i framtiden, men nu inriktar sig ägarna på att betala tillbaka pengar till dem som löst prenumerationer men inte fått några tidningar.

Björn som skadsköts i Värmland inte påträffad

Den björn som skadsköts under björnjakten i Värmland har fortfarande inte påträffats. –Jägare släppte släppte hundar på en björn, men den hade då alla fyra hörntänder i behåll, säger Per Larsson på länsstyrelsen.

Sista chansen idag att anmäla sig till Jaga med JJ

Nu är det sista chansen att anmäla sig till utlottningen i Jaga med JJ. Fram till klockan 23 ikväll, den 18 september har du chansen att bli med på gåsjakt i Skåne, drevjakt på rådjur och dovhjort i Trollhättan eller vildsvinsjakt i Göteborg.
ANNONS ▼