Expolis anmäler inte jaktkompis som skjuter varg illegalt

Örebro (JJ) Pensionerade polisen och förre ordföranden i Jägareförbundet Örebro sticker ut hakan i vargdebatten. Om Göran Gunnarsson inte var jaktledare skulle han inte anmäla en jaktkompis som skjuter en varg illegalt.

Förre ordföranden i Jägareförbundet Örebro, Göran Gunnarsson, anmäler inte en jaktkompis som skjuter en varg illegalt - om Gunnarsson inte är jaktledare. Foto: Gettyimages och privat, montage

Göran Gunnarsson är också talesperson för Jägareförbundet Örebro.

Det kontroversiella uttalandet gjorde han först i P4 Örebro, där journalisterna nu intervjuar jägarföreträdare som tar avstånd från Gunnarssons uttalande.

I Jaktjournalens webbradio förklarar Göran Gunnarsson hur han resonerar:

 

Mikael Moilanen
mikael.moilanen@jaktjournalen.se
070 – 744 18 21
AKTUELLT

Hemmaseger på Stövar-SM

Vrigstad (JJ) Det har varit två fantastiska provdagar i skogarna utanför Vrigstad i Småland. Efter ett rafflande upplopp stod det till slut klart att lokala hamiltontiken Bärimilla Kelly och ägare Bjarne Engström stod som segrare.

Därför sitter Hedin häktad för illegal vargjakt

Västmanland (JJ) Nu offentliggörs uppgifter kring varför industriledaren och vargdebattören Karl Hedin sitter häktad misstänkt för illegal vargjakt. – Skämtsam jargong och missuppfattning, sammanfattar Hedins advokat, Sven Severin.

Annonser