Vapenskåp stulet vid inbrott

Helsingborg (JJ) Ett vapenskåp stals under julhelgen i Kattarp i Helsingborg.

Helsingsborgs Dagblad skriver att tjuvarna tog sin in på andra våningen i villan genom att ställa en stege mot fasaden och bryta upp ett fönster.

Byråer och garderober hade letats igenom och ett vapenskåp rapporteras stulet. Det ska ha innehållit ”åstminstone något vapen”, skriver tidningen som citerar polisen.

Stölden inträffade någon gång under julaftonen och juldagen.

Ytterligare ett bostadsinbrott rapporteras under julhelgen från Drottninggatan i Helsingborg. Där är det oklart vad som stulits.

ANNONS ▼
ANNONS ▼
AKTUELLT

Får vargdödat i Halland

I helgen attackerades och dödades ett får i Tvååker sydost om Varberg. Nu konstaterar länsstyrelsens besiktningspersonal att det var varg som dödade djuret.

Härjedalens kommunalråd rasar över påtvingade vargar

Kommunalrådet i Härjedalens kommun skräder inte orden när han kommenterar Naturvårdsverkets beslut, att Härjedalen ska ha vargrevir. – Det är lätt att sitta i trygga korridorer och fatta beslut som drabbar andra människor, säger C-märkta kommunalrådet Anders Häggkvist.

Locka vildsvinen med en majsbomb – här är receptet

Vildsvinen gillar majs. Vill du göra något lite extra på din åtel kan du därför jäsa majs och skapa en så kallad majsbomb. Den för vildsvinen ljuvliga doften brukar få även de mest skeptiska vildsvinen att bli nyfikna. Vi ger dig receptet.
ANNONS ▼