Jaktnyheter

Vann Bradleyrök – ”Nu måste jag börja googla röktips”

Det kommer om vi ska tro vinnaren, rökas en del makrill nu i sommar. Foto: Press/Privat

Under Elmia lottade Jaktjournalen i samarbete med Hylte Jakt och Lantman ut en digital rök från Bradley. Alla de som blev prenumeranter eller valde att förlänga sin nuvarande prenumeration deltog. Nu har vi dragit en vinnare.

När Jaktjournalen ringer upp vinnaren är det först lite tyst i luren.

– Va? Skojar du. Vilken rolig överraskning, säger Rickard Martinsson, Jonsered.

Han har varit prenumerant på Jaktjournalen tidigare men passade på att teckna en ny prenumeration på Elmia Game Fair. Föga anade han då att han inte nog med elva nya nummer av Sveriges bästa jakttidningen också skulle få en splitter ny rök.

– Jag älskar rökt älghjärta. Min kompis Fredrik brukar fixa med rökning av kött men nu får jag nog börja googla röktips så jag kan göra det själv. Det är en konst att röka har jag förstått, säger Rickard.

Rickard har jagat hela livet och det blir mest rådjur och vildsvin hemma i skogarna strax norr om Göteborg.

– Men jag åker två gånger om året också till Jämtland och jagar älg. Det är en härlig avkoppling och bra sätt att ladda batterierna.

Bradley Digital Smoker 6 lottas ut i samarbete med Hylte Jakt och Lantman.

Under Elmia Game Fair lottade Jaktjournalen också ut utrustning från Beretta och Hylte Jakt och Lantman till de som deltog i vår tävling om dovhjortstrofén. Rätt svar är 180 poäng för guldmedalj. Alla vinnare har kontaktats.

logo
Jaktjournalen