Jaktnyheter

Välkommen till nya Jaktjournalen.se

Nu är Jaktjournalens nya sajt lanserad.

En modern sajt med större möjligheter till att publicera bland annat rörligt material. Det är resultatet av den senaste uppdateringen av jaktjournalen.se.

– Det känns jättebra att vi nu har fått den uppdaterade site på plats. Det ökar våra möjligheter att ge våra läsare bästa möjliga läsupplevelse och att presentera våra nyheter i olika format, säger chefredaktör Josefine Julén.

Arbetet med att uppdatera siten har pågått under en längre tid och nu har den alltså lanserats. Jaktjournalen jobbar hela tiden med att försöka förbättra både form och innehåll för att hela tiden kunna ge läsarna de senaste nyheterna och de bästa jaktreportagen. Det oavsett om man väljer att ta del av vårt innehåll på webben, i sociala medier eller i papperstidningen.

–  Sedan en tid tillbaka gör vi också en podd som finns på Spotify och de andra stora plattformarna för poddar. Där har vi nyhetsfokus men har också möjlighet att möta våra lyssnare på ett mer personligt sätt. Dessutom kommer vi då ock då göra olika specialavsnitt, så fortsätt att följa oss i den form som passar dig bäst!

logo
Andreas Åsenheim