Rickard Johansson och en del av det kött han torkar hemma på gården i Råneå. Foto: Privat

Rickard för vidare uråldriga metoder att ta hand om viltkött

På Jämtön i norrbottniska Råneå upprätthåller 32-årige jägaren Rickard Johansson kunskaper om hur viltkött kan tas till vara. Varje vårvinter torkar han kött - en kunskap som funnits i släkten i generationer. Här delar Rickard med sig av sitt recept.

"}}

Läs vidare med +Plus

✓ Tillgång till alla artiklar ✓ Jaktjournalen e-tidning ✓ Fri tillgång till digitala arkivet

JUST NU!
Halva priset och vapenförsäkring ingår

19:- /mån

​​​​Första 12 månaderna, därefter 39 kr/mån
(Vapenförsäkring registreras efter köp och gäller i 6 månader om prenumerationen förblir aktiv)

Prenumerera

Tidning + digital
✔️Tidningen direkt hem
✔️Full digital tillgång

49 kr / nr

Ingen bindningstid

Prenumerera