PN Jakt satsar för framtiden

Hammarstrand (JJ) En av landets äldsta webbutiker för jägare satsar nu inför framtiden. – Trots att jaktbranschen kanske inte är den lönsammaste har vi haft en bra tillväxt senaste åren, berättar Per Nordwall, PN Jakt AB.

Per Nordwall har medvind med sitt PN Jakt. Foto: Roger C Åström.

Redan 2005 startade Per Nordwall sin webbutik strax utanför Hammarstrand. Succesivt har han byggt upp företaget. Vid starten fanns endast ett fåtal webbutiker i Sverige, idag finns det däremot ett stort antal butiker på nätet som lockar jägarna.

– De tre sista åren har vi haft en riktigt bra utveckling, omsättningen har ökat med mellan 40-55 procent, vilket vi naturligtvis är jättenöjda med, säger Per.

– En del av min strategi har hela tiden varit att när företaget växer måste vi hänga med hela vägen med större kundtjänst, lönsamhet och fler produkter.

Idag finns mellan 2 000 och 3 000 produkter i butiken.

– Det är egentligen bara vår egen tid som begränsar hur många produkter vi hinner ta in, säger Per.

I dagarna har man lanserat en helt ny plattform för webbutiken, en stor investering som gör den mer användarvänlig för kunderna.

– Vi har många återvändande kunder, både yngre och väldigt aktiva jägare. Känns kul att kunna utveckla butiken. Nu får kunderna en snabb överblick av sortimentet med ett kategoriserat menysystem.

Per Nordwall har uppmärksammats flera gånger för sitt sätt att driva och bygga upp PN Jakt AB. 2010 fick han priset som Årets Unga Företagare i Ragunda kommun, två år senare som Årets Företagare i Ragunda kommun. Han har även nominerats till Årets Unga Företagare, Årets Företagare och Årets Entreprenör i Jämtlands län.

 

 

 

 

 

AKTUELLT

Nu ska Sveriges bästa harhund koras

Vrigstad (JJ) Nu är det snart dags för årets stora Stövarmästerskap, Stövar-SM för harhundar. Imorgon invigs arrangemanget i Vrigstad och Jaktjournalen finns naturligtvis på plats.

Bra jaktår för tjäder och vildsvin i Dalarna

Dalarna (JJ) Det är goda tider för skogsfågeljägarna och vildsvinsjägarna i Dalarna. Under senaste jaktåret sköts nästan dubbelt så många tjädrar som året innan – och antalet fällda vildsvin fortsätter öka.

Annonser