Pickup återfunnen – tack vare sociala medier

Tack vare spridningen av efterlysning på Eric Råboms pickup via sociala medier kunde den nu på förmiddagen hittas. Ägaren är mycket tacksam för engagemanget folk visat.

Silveradon stals utanför företaget mitt på blanka dagen när den lämnades obevakad ett ögonblick. Foto: Privat

En privatperson som sett efterlysningen på Facebook om Eric Råboms Chevrolet Silverado såg bilen på en parkering i Timrå, nio mil från Bergsjö där den stals.

– Det känns jätteskönt. Fantastiskt vilket engagemang och hjälp vi fått via sociala medier, säger Eric Råbom.

Nu ska pickupen bärgas till verkstad och tittas över.

– Man vet ju aldrig vad som kan ha hänt. Men det är ingen vidare bra bil att stjäla eftersom den sticker ut så pass.

Eric Råbom berättar att han framöver inte kommer låta nyckeln sitta kvar i tändningen när han ska springa in och hämta något på kontoret.

– Nä det lär inte hända igen, säger han och skrattar.

ANNONS ▼
ANNONS ▼
AKTUELLT

Stövar-SM för harhundar ställs in på grund av pandemin

Det blir inget SM för harhundar i Värmland i höst. Värmlands Stövarklubb har beslutat att ställa in mästerskapet. – Vi har verkligen vridit och vänt på alternativen men kom fram till att detta är rätt beslut, säger Christer Andersson, ordförande i klubben.

Sunne jaktmässa ställs in

Likt flera andra mässor väljer nu Sunne Jaktmässa att ställa in. – Ingen är mer besviken än vi. Vi hade verkligen sett fram emot att få träffa våra utställare och alla besökare i vackra Rottneros park som vanligt. Framför allt eftersom mässan såg ut att bli den bästa någonsin, men det får bli 2021, säger Bröderna
ANNONS ▼