Mikael Moilanen utsedd till nyhetsredaktör

Kungsbacka (JJ) I ett år har Mikael Moilanen, Fagersta, arbetat vid Jaktjournalen som nyhetsreporter. Nu tar han det övergripande ansvaret för vår nyhetsbevakning och blir nyhetsredaktör.

Mikael Moilanen är utsedd till nyhetsredaktör på Jaktjournalen.

Jaktjournalens intensiva nyhetsbevakning har gjort att alla besöksrekord slås på löpande band. I fjol hade hemsidan 1,8 miljoner unika besökare och nu under våren och lågsäsongen snittar vi cirka 62 000 unika besökare i veckan.

– En jätteintressant utveckling och lägg därtill att tidningen läses av över 70 000 personer varje månad. Mikael brinner verkligen för nyheter och nu får han ett större ansvar för att fortsätta utveckla detta. Samtidigt får Per Jonson, som tidigare ansvarade för nyheterna, mer tid att jobba med det han brinner för – jaktreportage.

– Detta innebär att Per får mer tid i skogen och Mikael vid nyhetsdisken, men Per kommer även i framtiden att jobba med nyheter när han inte är ute och gör spännande jaktreportage, som jag tycker att han gör väldigt bra, förklarar chefredaktör Holger Nilsson.

Mikael Moilanen har 30 års erfarenhet av nyhetsjournalistik och jobbar inte bara med pennan utan även med mikrofonen när han producerar webbradiointervjuer till hemsidan.

– Vi är helt beroende av bra kontakter med våra läsare och följare som kommer med värdefulla tips och till mig kan man ringa dygnet runt, det är aldrig för sent eller tidigt, understryker Mikael Moilanen.

Glöm inte att bokmärka www.jaktjournalen.se för att snabbt få tillgång till de senaste jaktnyheterna.

Har Du ett nyhetstips kontakta Mikael Moilanen direkt, e-post: moilanen86@gmail.com

eller tel 070-744 18 21.

Per Jonson kontaktar du via, e-post: per.jonson@jaktjournalen.se

 

 

 

 

AKTUELLT

Bokmärk hemsidan – JJ-appen försvinner

Kungsbacka (JJ) Från och med den 18 augusti är det www.jaktjournalen.se som gäller. Då släcker vi nämligen ner vår nyhetsapp. På vår hemsida kommer nyheter, filminslag och radiointervjuer till sin rätt på ett betydligt bättre sätt. Se till att bokmärka sajten och skapa en ikon på hemskärmen på din mobil.

Klarar sig kalven i vinter? Hur många älgar dör?

Fagersta (JJ) – Vi har inte upplevt sådant här väder tidigare. Det går inte att förutse hur många vilda djur som kommer att dö till följd av värmen och torkan. Det säger Jägareförbundets forskningsansvarige, Fredrik Widemo.

Annonser