Jaktnyheter

Första dagen på Elmia – läsarmöten och ståndskall på björn

jaktjournalens monter är välbesökt och bjuder på många möten.

Idag öppnades portarna till Sveriges största jaktmässa, Elmia Game Fair. I Jaktjournalens monter är det full rulle. Många kommer förbi för att teckna en prenumeration, snacka tidning eller beskåda Sveriges största dovhjortstrofé, som finns i tidningens monter.

När Elmia Game fair öppnade portarna på torsdagsmorgonen var det för första gången på fyra år. Besökarna strömmade till under förmiddagen och i Jaktjournalens monter har det varit full fart från första stund och många har tagit chansen att förnya sin prenumeration och att vara med och tävla om fina priser.

– Det är jättekul att så många väljer att både teckna ny eller förnya sin nuvarande prenumeration men roligast är nog ändå att få möta våra läsare och annonsörer på plats. Det är en riktig energiboost och inspirerande, säger Jaktjournalens chefredaktör Josefine Julén.

Ståndskall på björn

Ett riktigt dragplåster är Sveriges största dovhjortstrofé som visas upp i montern. Den drar till sig ett och annat, wow. Många har också valt att delta i Jaktjournalens dagliga tävling med fina priser från Beretta och Hylte jakt & Lantman. Frågan handlar om vart gränsen går för att en dovhjortstrofé ska räknas som guld.

– Härligt med en riktigt bra start på mässan. Men vi är inte mätta och ser redan fram emot morgondagen, säger Josefine Julén, samtidigt som en gråhund kommer och skäller ståndskall på den uppstoppade björnen som också finns i montern.