Kökschefen på Restaurang Jord, Oskar Gunnarsson, närmast kameran, och krögaren Andreas Landén, på prisade Restaurang Jord, avslöjar hur björnkött blir en delikatess. Foto: John Sandlund

Här blir björnkött en delikatess – prisad krögare bjuder på recept

Nej! Prisad krögare och viltspecialiserd kock skriker rakt ut när de hör att björnkött kan komma att grävas ned - på grund av dålig efterfrågan. För att höja intresset för björnkött bjuder prisade krögaren Andreas Landén på sina bästa recept på björnkött - för att höja intresset för den exklusiva råvaran.

"}}

Läs vidare med +Plus

✓ Tillgång till alla artiklar ✓ Jaktjournalen e-tidning ✓ Fri tillgång till digitala arkivet

JUST NU!
Halva priset och vapenförsäkring ingår

19:- /mån

​​​​Första 12 månaderna, därefter 39 kr/mån
(Vapenförsäkring registreras efter köp och gäller i 6 månader om prenumerationen förblir aktiv)

Prenumerera

Tidning + digital
✔️Tidningen direkt hem
✔️Full digital tillgång

49 kr / nr

Ingen bindningstid

Prenumerera