Dristig räv fick bita i gräset

Västervik (JJ) Stefan Klasèn, Västervik har lyckats med konststycket att fälla en räv som klättrar i träd. Händelsen ägde rum härom veckan. Stefan Klasèn berättar själv på Facebook hur det gick till när hundarna i hundgården plötsligt började skälla mitt i natten.

Räven kunde inte låta bli kronhjortshuvudet i trädet. Foto: Privat.

– Jag öppnade fönstret för att kolla vad det var. Då kommer en räv på gräsmattan. Men den hann försvinna innan bössan kom fram. Klockan 03.00 blev de liv på hundarna igen och då var jag förberedd, skriver han på sin facebooksida.

Stefan Klasèn har en kronhjorttrofé upplagd i ett träd. Räven som var halvvägs framme uppe till skallen blev kvar i trädet.

Två timmar senare var det dags igen och även denna räv blev kvar. Båda rävarna skabbangripna i första stadiet.

– Det känns bra att få bort dem, skriver han vidare.

ravitradfacebook

AKTUELLT

Hemmaseger på Stövar-SM

Vrigstad (JJ) Det har varit två fantastiska provdagar i skogarna utanför Vrigstad i Småland. Efter ett rafflande upplopp stod det till slut klart att lokala hamiltontiken Bärimilla Kelly och ägare Bjarne Engström stod som segrare.

Därför sitter Hedin häktad för illegal vargjakt

Västmanland (JJ) Nu offentliggörs uppgifter kring varför industriledaren och vargdebattören Karl Hedin sitter häktad misstänkt för illegal vargjakt. – Skämtsam jargong och missuppfattning, sammanfattar Hedins advokat, Sven Severin.

Annonser