Allt klart för Stövar-SM Hare

Vindeln (JJ) Under torsdagen och fredagen avgörs Stövar-SM 2017 Hare i Vindeln i Västerbotten. Här på Jaktjournalens hemsida kan du följa liverapporteringen från tävlingarna.

När detta skrivs är det barmark i Vindeln, men det kan komma snö under natten. Foto: Istock

– Jag kommer till Vindeln just nu och förutsättningarna ser ganska bra ut för tillfället. Men tyvärr kan det komma snö i natt och då är risken att hararna inte rör sig och att föret blir skarpt om det fryser på, säger ordföranden i Västerbottens stövarklubb, Gottne Lindgren.

I startlistan noteras en ändring. Finska stövaren Raju-Emma från Dalarna kommer inte till start och ersätts av Ulvfsveåsens Seb från Värmland.

Du följer liverapporteringen från tävlingarna här.

AKTUELLT

Bokmärk hemsidan – JJ-appen försvinner

Kungsbacka (JJ) Från och med den 18 augusti är det www.jaktjournalen.se som gäller. Då släcker vi nämligen ner vår nyhetsapp. På vår hemsida kommer nyheter, filminslag och radiointervjuer till sin rätt på ett betydligt bättre sätt. Se till att bokmärka sajten och skapa en ikon på hemskärmen på din mobil.

Björnjakten 2018 – Robert Salomonsson tror på Lillen

Dorotea (JJ) Den 21 augusti är det dags för björnjaktspremiär. I år får totalt 284 björnar fällas under licensjakten som får pågå som längst fram tills den 15 oktober. Jaktjournalen har checkat av hur några av Sveriges mer namnkunniga björnjägare förberett sig.

Annonser