Zlatan vill bygga jaktstuga i Jämtlandsfjällen!

Östersund (JJ) Zlatan Ibrahimovic vill bygga bygga ett hus i de svenska fjällen. På ett 100 hektar stort område planerar fotbollsstjärnan uppföra en jaktstuga. Förra hösten var Zlatan på besök och jagade i Jämtland, ett besök som gav mersmak och nu vill målkungen som tagit jägarexamen börja jaga och skjuta vilt.

Platsen för Zlatans fjällstuga är Tvärådalen i Jämtland. Enligt Östersundsposten kommer Milanspelaren att bygga på cirka 700 meters höjd över havet, på 100 hektar mark där det även finns tillgång till jakt.

Byggnadsinspektöreni Åre vill inte bekräfta att det är Zlatan som ska bygga, men bland grannarna verkar det dock vara vedertaget att Zlatan är på väg till trakten.

– Det hörde nog alla i bygden ganska snabbt att det är Zlatan som skulle bygga här. Intresset väcktes nog i höstas vid en lyckad tjäderjakt, säger Per Nilsson, boende i Njaarke sameby, till Östersundsposten.

AKTUELLT

Äldre man sköt på hjort bland villor – polisen utreder

En man i närmare 90-årsåldern misstänks för brott sedan han på måndagsmorgonen skjutit på en dovhjort inne i tätbebyggt område. – Det fanns inget kulfång på platsen. Det är bara tur om ingen fastighet i närheten träffats, säger eftersöksjägaren som larmades ut till händelsen.

Svenska Ulrika vann amerikansk jägartävling

Svenska Ulrika Karlsson-Arne har korats till vinnare i den amerikanska jägartävlingen Extreme Huntress. – Det som bland annat gav mig vinsten var att jag hade bra jakter, berättar Ulrika via telefon från USA.

Annonser