Zlatan på Afrikajakt

Stockholm (JJ) Inom kort kommer Zlatan och hans hustur Helena att resa till Sydafrika för att jaga.

Zlatan säger sig gilla fiske och har på senare tid även börjat jaga. Efter ligaguld med Milan och tre mål mot Finland i senaste landskapen väntar en period med sommarledighet. Då satsar Zlatan och hans hustru på en jakttur.  
Förra hösten tog Zlatan och Helena tog jägarexamen. För utbildningen stod Hunt AB i Stockholm.
– De var verkligen seriösa, de pluggade hårt och hjälpte varandra, säger vd Anders Lindholm, till Aftonbladet.

AKTUELLT

Svårt vargbiten älg avlivad i Värmland

En älg som sargats svårt av vargar avlivades på onsdagen strax öster om Karlstad. – Den blödde väldigt och hade svåra bettskador, berättar Jägareförbundets ordförande i Värmland, Anders Olsson.

Inrikesministern svarar undflyende om skytteverksamheters framtid

Polisen arbetar med en ny policy som avser besiktning av skjutbanors tävlingsstationer. Blir riktlinjerna som de ser ut i dag verklighet kommer många skytteklubbars verksamhet försvåras. Inrikesminister Mikael Damberg svarar undflyende på Sten Berghedens skriftliga fråga om konsekvenserna av förslaget.

Kalle utbildar jägare i den ”skitigaste jakten”

– En del kursdeltagare inser att de aldrig kommer att jaga säl. Det här är nog den skitigaste jakt man kan tänka sig. Det säger förre jaktvårdskonsulenten Kalle Johansson, som driver säljaktsutbildningar inom nystartade förbundet "Allmogejägarna".

2019 års våtmarksstipendiat korad

Ett gediget arbete med våtmarker för att gynna fåglar som lever i denna biotop premieras varje år, genom Våtmarksstipendiet. I år landade stipendiet i Västergötland.

Annonser