Wolf Association Sweden överklagar Naturvårdsverkets beslut

Färila(JJ) Wolf Association Sweden har överklagat Naturvårdsverkets beslut om att upphäva stoppet av skyddsjakten på en varg i Färila.

Det var under tisdag kväll som Naturvårdsverket upphävde jaktstoppet. Spårningen började redan på kvällen samma dag. Men Wolf Association Sweden har överklagat beslutet till förvaltningsrätten i Stockholm. 

Malin Hollberg Malm, handläggare på Naturvårdsverket, säger dock till Ljusdals-Posten/helahalsingland.se att hon inte anser att beslutet kan överklagas.
Hon har dock skickat överklagandet vidare till förvaltningsrätten.
Det här rapporterar Ljusdals-Posten/helahalsingland.se.

AKTUELLT

Bokmärk hemsidan – JJ-appen försvinner

Kungsbacka (JJ) Från och med den 18 augusti är det www.jaktjournalen.se som gäller. Då släcker vi nämligen ner vår nyhetsapp. På vår hemsida kommer nyheter, filminslag och radiointervjuer till sin rätt på ett betydligt bättre sätt. Se till att bokmärka sajten och skapa en ikon på hemskärmen på din mobil.

Björnjakten 2018 – Robert Salomonsson tror på Lillen

Dorotea (JJ) Den 21 augusti är det dags för björnjaktspremiär. I år får totalt 284 björnar fällas under licensjakten som får pågå som längst fram tills den 15 oktober. Jaktjournalen har checkat av hur några av Sveriges mer namnkunniga björnjägare förberett sig.

Annonser