Wicko Sveriges vackraste drever

Leksand (JJ) Vättervindens Wicko har utsetts till Sveriges vackraste drever vid utställningar i Leksand.

Sveriges vackraste drever blev Vättervindens Wicko, till höger, med ägaren Lars-Göran Karlsson, Skillingaryd. Tvåa blev Hallstaforsens Izza VI, som ses tillsammans med ägaren Tony Christensen, Dannike. Domarna på bilden är från vänster Carina Olsson, Siv Bengtsson, Göran Fastén och Göran Johansson.

240 hundar visades upp under två dagar vid den inofficiella utställningen. Enligt arrangerade Dalarnas dreverklubb gör det utställningen till den i särklass största dreverutställningen i Sverige.

AKTUELLT

Bokmärk hemsidan – JJ-appen försvinner

Kungsbacka (JJ) Från och med den 18 augusti är det www.jaktjournalen.se som gäller. Då släcker vi nämligen ner vår nyhetsapp. På vår hemsida kommer nyheter, filminslag och radiointervjuer till sin rätt på ett betydligt bättre sätt. Se till att bokmärka sajten och skapa en ikon på hemskärmen på din mobil.

Björnjakten 2018 – Robert Salomonsson tror på Lillen

Dorotea (JJ) Den 21 augusti är det dags för björnjaktspremiär. I år får totalt 284 björnar fällas under licensjakten som får pågå som längst fram tills den 15 oktober. Jaktjournalen har checkat av hur några av Sveriges mer namnkunniga björnjägare förberett sig.

Annonser