Viskas SM-vinnare

SM-vinnaren Viskas, ägare Pär Sundman, IggesundRyvikens Viskas, Gävleborgs Älghundklubb, ägare Per Sundman, Iggesund, segrade på suveräna 91,5 poäng, när årets SM för älghundar avgjordes i skogarna kring Ed i Dalsland.

Tvåa blev Vederslövs Zingo, Sydsvenska älghundklubben, ägare, Stefan Carlsson, Vederlöv, på fina 86 poäng. På tredje plats slutade Härkilas Acka III, Västsvenska Älghundklubben, ägare Kjell Lennartsson, Sätila på 84,5 poäng.

AKTUELLT

Ulkeröd – en undangömd bohuslänsk pärla

Hedekas (JJ) Med utsikt mot Kynnefjäll och omgiven av betesmarker och böljande kullar ligger Ulkeröds Gård. En fantastisk pärla där familjen Lyrdal inte sparat på krutet. För den jakt- och skytteintresserade som uppskattar expertis på alla plan är detta rätt ställe att spendera en helg.

Vi är Jaktjournalen: Tommy jagar helst rovdjur

Kungsbacka (JJ) Jaktjournalen hade inte varit något utan alla våra duktiga medarbetare. Men vilka är de och vad jagar de helst när de inte skriver och fotar för vår räkning? Nu i juli tar vi tempen på personerna bakom kulisserna. I dag är det vår utrustningsredaktör Tommy Östlunds tur.

Annonser