Vildvin i villaområde i Ullstämma

ULLSTÄMMA(JJ). Husföreningens fotbollsplats i Ullstämma, som drivs tillsammans med HSB, har utsatts för en vildsvinsattack.

Mats Holtström bor i Ullstämma och tycker det är för många vildsvin när de ger sig in i tättbebyggt område. Han säger till Corren.se att de måste skjutas av.

Förskolebarn leker i en skogsdunge i närheten av fotbollsplatsen och Holtström tror inte att de skulle gilla att möta djuren.
Det här rapporterar Corren.se.

AKTUELLT

Bokmärk hemsidan – JJ-appen försvinner

Kungsbacka (JJ) Från och med den 18 augusti är det www.jaktjournalen.se som gäller. Då släcker vi nämligen ner vår nyhetsapp. På vår hemsida kommer nyheter, filminslag och radiointervjuer till sin rätt på ett betydligt bättre sätt. Se till att bokmärka sajten och skapa en ikon på hemskärmen på din mobil.

Klarar sig kalven i vinter? Hur många älgar dör?

Fagersta (JJ) – Vi har inte upplevt sådant här väder tidigare. Det går inte att förutse hur många vilda djur som kommer att dö till följd av värmen och torkan. Det säger Jägareförbundets forskningsansvarige, Fredrik Widemo.

Älgjaktsvinnarna klara

Kungsbacka (JJ) Varje höst lottar Jaktjournalen ut fem platser till tidningens älgjakt i Ströms Vattudal. Som vanligt är intresset mycket stort. Och de lyckliga vinnarna är…

Annonser